default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

Dagen derpå, og smilene sitter fortsatt løst! Vi er stolte av egen prestasjon, av publikums tilbakemeldinger og ikke minst av dommernes vurderinger! Og vi skal heller ikke glemme vår egen Sigve Kolstad som fikk solistprisen oppi det hele med en utrolig flott prestasjon - det var magi rett og slett!

 

Det å gå til topps i divisjonen er et gledelig resultat av arbeid over lang tid, og med et langsiktig fokus på å utvikle oss små skritt hele veien har det nå ført oss til det høyeste musikalske nivået som korpset har hatt siden det ble stiftet i 1948. Og så er det utrolig kjekt å få oppleve dette i jubileumsåret, det setter definitivt en ekstra spiss på tilværelsen som 70-års jubilant! 

 

Det føles litt «absurd» å skulle se på seg selv som et Elitedivisjonskorps, hvor nivået er skyhøyt og utfordringene likeså! Men vi har bena godt plantet på jorda i forhold til egne forventninger for veien videre, og skal fortsette å utvikle korpset som vi alltid har gjort. Men nå skal vi først suge på

denne karamellen en liten stund til, så får vi brette opp ermene og ta tak i de utfordringene som ligger foran oss!

 

Takk igjen til hver enkelt som har gratulert oss eller kommet med positive tilbakemeldinger på fremførelsen i helga. Og for de som ønsker å gjenoppleve stemningen, finner man opptaket her:

https://livestream.com/NMF/events/8027223 Gjallarhorn begynner på ca 4t:04m.

 

Vi vil også få gratulere EBML som Norgesmester 2018, og gleder oss til å følge både dere og SBB som representanter for Norge i EM i Utrecht i mai! Lykke til!

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560