default_mobilelogo
user_mobilesplash

Facebook

Her kan du oppleve oss

No events

Musikkorpset Gjallarhorn i gang med "Overture" i Fartein Valen. Foto: Eirik Lund

Så var Siddis Brass over for denne gang og Gjallarhorn heiste flagget til topps for andre år på rad i 1.divisjon. Kan tro rommet var fullt med hurrarop og gledestårer da resultatene ble lest opp lørdags kveld!! Korpset har jobbet jevnt og trutt siden oppstartseminaret i høst, og det er alltid fantastisk kjekt når man kan krone en krevende oppkjøring med et så bra resultat!

Som alle vet er det mye som kan skje i korpskonkurranser. Her finnes ingen reservebenk, og alle som en må yte sitt for at vi skal lykkes som et lag. Og det gjorde vi. Etter selve fremførelsen i Fartein Valen var vi generelt godt fornøyde med innsatsen. Tilbakemeldingene fra publikum var veldig gode, og dette alene gjorde alt arbeidet verdt det. "Bra spilt, og veldig kjekt å høre på", lød flere av kommentarene vi fikk. Da må vi jo ha gjort noe riktig. Noe av det korpset har hatt stort fokus på er nettopp det å spille musikk for publikum, at vi kan gi andre en god opplevelse av å høre på. For er det ikke det det handler om? Musikken.

For hva er vel vitsen hvis det hele bare skal handle om poeng og plasseringer? Det får om ikke annet heller havne i andre rekke. Vi håper og tror at vi har rørt noe hos publikum og er selvfølgelig utrolig glade for at også dommerne er enige med oss. I tillegg til seieren fikk vi beste poengsum totalt i konkurransen, med 10 poeng for program og 97 for spilling, veldig kjekt!

Rune Gundersen skal også ha tusen takk for et flott første halvår som dirigent for korpset med sitt gode humør og konstruktive arbeid. Et veldig godt samarbeid som vi ser frem til å ta videre del i.

Vi vil også gratulere Eikanger Bjørsvik Musikklag for en flott fremførelse og seier i elite-divisjonen og ikke minst det samme til våre kjære naboer Stavanger Brass Band med en flott 3.plass. Tusen takk til Siddis Brass-komitéen for et, igjen, supert arrangement - vi gleder oss allerede til neste år!

Fremover har Gjallarhorn flere prosjekter på programmet. Før jul skal vi være direksjonskorps for dirigentstudentene ved UiS og begynner allerede forberedelsene til dette førstkommende onsdag. Så er det jo vår faste julekonsert i St.Johannes på julaften hvor vi håper at flere ønsker å ta turen.

Takk for alle gratulasjoner og fine ord til dere som har fulgt oss på Siddis. Vi er så glade og takknemlige!


Stay tuned!

Musikkorpset Gjallarhorn Org.nr: 976 212 541
P.B 605 NMF Korps nr: 958
4003 Stavanger Kontonr: 3201.30.99560